Meniul Zilei

Comandă acum online!

Bistro Carol Nr. 8

Meniul Zilei în săptămâna 20-24 Mai 2019

În fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri între orele 11-15 (comanda minima pentru livrare la domiciliu – 40 de lei), la Bistro Carol nr. 8 te întâlneşti cu gustoasa noastră ofertă:

  • 18 lei Meniul zilei: Ciorba/Supa (350 g) + Fel Principal + Garnitura + Salata (350 g)
  • 22 lei Meniul zilei & desert: Ciorba/Supa (350 g) + Fel Principal + Garnitura + Salata (350 g) + Prajitura zilei (120 g)
  • 8 lei Felul I al zilei/Felul I de post: Ciorba/Supa (350 g)
  • 14 lei Felul II al zilei VARIANTA I: Fel Principal + Garnitura + Salata (350 g)
  • 13 lei Felul II al zilei VARIANTA II: Fel Principal + Garnitura + Salata (350 g)
  • 14 lei Felul II al zilei – de Post (350 g)

Comandă acum meniul zilei!

Meniul zilei

LUNI

Felul I

Ciorba de pui a la grec

Felul II Varianta I :

Piept de pui gratinat cu ciuperci si cascaval

Orez cu legume

Salata de varza

Felul II Varianta II :

Chiftelute cu sos de rosii

Piure de cartofi

Desert :

Prajitura zilei

MARTI

Felul I

Ciorba de perisoare de porc

Felul II Varianta I :

Snitel de pui

Cartofi wedges

Salata de sfecla rosie

Felul II Varianta II :

Spanac cu pulpa de porc si ou ochi

Desert :

Prajitura zilei

 

MIERCURI

Felul I

Supa de pui cu telina apio si farfale

Felul II Varianta I :

Ceafa de porc la gratar

Piure de cartofi

Salata verde cu castraveti

Felul II Varianta II :

Sarmalute  cu mamaliguta si smantana

Desert:

Prajitura zilei

 

JOI

Felul I

Ciorba taraneasca de porc

Felul II Varianta I :

Piept de pui invelit in bacon

Cartofi la cuptor  cu rozmarin

Salata de varza rosie

Felul II Varianta II :

Escalop de porc cu ciuperci

Orez nature

Desert :

Prajitura zilei

 

VINERI

Felul I

Ciorba de fasole

Felul II Varianta I :

Pulpa intreaga de pui la cuptor

Cartofi gratinati cu branza

Salata de varza rosie

Felul II Varianta II:

Budinca de cartofi cu jambon

Salata de acrituri

Desert :

Prajitura zilei

Comandă acum meniul zilei!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.